Met trots en dankbaarheid staan we stil bij een bijzondere mijlpaal in ons bedrijfsleven: ons twintigjarig bestaan. Wat begon als een voegbedrijf is uitgegroeid tot een vooraanstaand bedrijf in restauraties en gevelwerken, met een focus niet alleen op woningen maar ook op monumenten.

Ons jubileum is een moment van reflectie, waarbij we terugkijken op twee decennia van groei, passie en samenwerking. We herinneren ons de beginjaren, waarin voegwerk de basis legde voor wat we nu zijn. Onze toewijding aan kwaliteit en vakmanschap heeft ons ver gebracht. Met trots kunnen we zeggen: wij hebben goud in handen! Deze twintig jaar hebben ons niet alleen waardevolle ervaring gebracht, maar ook een schat aan tevreden klanten, succesvolle projecten en een solide reputatie in de sector.

Een missie waar we altijd voor zijn gegaan, is dat de klant garantie heeft op hoge kwaliteit! Dit principe is verweven in alles wat we doen. Ons toegewijde personeel draagt dit uit in elk project, van gevelrestauratie tot metselwerk, waardoor we de verwachtingen van onze klanten overtreffen.

Onze samenwerking met prachtige bedrijven en het vertrouwen van onze gewaardeerde klanten hebben ons de mogelijkheid gegeven om te groeien en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Zonder hun vertrouwen en opdrachten zouden we niet staan waar we nu zijn. Daarom willen we onze oprechte dank uitspreken aan ons personeel, onze samenwerkingspartners en natuurlijk aan onze klanten.

Als kroon op deze twintig jaar van hard werken en toewijding, vieren we aanstaande vrijdagmiddag samen met onze relaties deze mijlpaal.

Dank aan iedereen die heeft bijgedragen aan ons succes en aan de prachtige reis die we hebben afgelegd. Op naar de volgende twintig jaar vol bruisende energie en uitdagende projecten!