EXPERTS SINDS 2004

GARANT VOOR HOGE KWALITEIT

Voor ons is kwaliteit geen toeval maar een weloverwogen keuze. Hierdoor zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevend restauratiebedrijf dat zich onderscheidt in ambachtelijke historische technieken en materialen.

Kwaliteit

Door onze expertise zijn we in staat
om met uiteenlopende technieken
te werken zodat we kwalitatief hoogwaardig werk kunnen leveren.

Ervaring

Gezien alle projecten die we tot een goed einde hebben gebracht en de vele technieken waarmee we werken, tref je in ons een schat aan ervaring.

Korte lijnen

Kleinschaligheid zorgt ervoor dat je in ons een betrouwbare partner vindt, waarmee je eenvoudig communiceert met de juiste persoon. Korte lijnen dus!

SINDS 2004 Wij brengen gebouwen weer tot leven

Vanaf 2004 zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevend restauratiebedrijf dat zich onderscheidt in ambachtelijke historische technieken en materialen. Door het gebruik van onderscheidende, innovatieve methoden dragen wij bij aan een duurzaam behoud van ons erfgoed. Elk project is uniek voor ons en dat vind je terug in het voortraject. Met het documenteren van de huidige conditie, analyse van de gebreken en een duurzaam plan van aanpak brengen wij het verleden weer terug in de toekomst. Heldoorn Restauraties & Gevelwerken brengen gebouwen weer tot leven.

Van woning tot monument

We realiseerden al veel verschillende projecten. Hierbij hebben we meerdere woningen gerestaureerd, maar ook monumenten weer in oude staat hersteld.

Steengoed in Restauratie religieus erfgoed

Nederland is rijk aan religieus erfgoed. Naast een religieus doel heeft deze nalatenschap ook een maatschappelijk, historisch en stedenbouwkundig belang. Heldoorn Restauraties & Gevelwerken gaat ook bij de restauratie van religieus erfgoed altijd op een respectvolle wijze om met het verleden van het monument.

Laatste nieuws

Wat zijn de laatste ontwikkelingen op het gebied van voegwerk?
En wat voor nieuws hebben we te melden over ons bedrijf? Je leest het hier!

Wil je graag een offerte ontvangen?